Over onze innovaties

Over onze innovaties

Onze innovatieve oplossingen zijn ontstaan vanuit uitdagingen in de productieprocessen van de agri-food sector. We hebben geavanceerde cameratechnologie en kunstmatige intelligentie ingezet om deze uitdagingen aan te pakken.

Bij het ontwikkelen van deze innovaties is het behouden van praktische toepasbaarheid altijd onze prioriteit geweest. Om deze praktische toepasbaarheid te waarborgen, hebben we nauw samengewerkt met de beoogde gebruikers. Dankzij onze agrarische achtergrond en deze samenwerkingen zijn de door Flikweert Vision ontwikkelde innovatieve machines perfect afgestemd op de uitdagingen van vandaag. Maak kennis met de QualityGrader, een slimme oplossing die uw productieproces naar een hoger niveau tilt!


QualityGrader QualityGrader

Aardappelen
Uien
QualityGrader

De QualityGrader biedt een oplossing voor de arbeidsintensieve kwaliteitssortering van (poot)aardappelen en uien. Om een nauwkeurige kwaliteitsbeoordeling te garanderen, maakt deze machine gebruik van een combinatie van kunstmatige intelligentie en geavanceerde cameratechnologie. Door deze technologieën te integreren in een overzichtelijke en relatief eenvoudige sorteermachine, is een QualityGrader de perfecte oplossing voor telers en verwerkers. De QualityGrader blinkt uit in bedieningsgemak en kan tot 12 ton product per uur sorteren.


Divider Divider

Aardappelen
Uien
Divider

De Divider maakt het mogelijk om productvreemde voorwerpen zoals stenen en kluiten uit het productieproces te halen. Door gebruik te maken van geavanceerde cameratechniek en kunstmatige intelligentie wordt er door de Divider uiterst nauwkeurig gescheiden. De Divider is niet bedoeld voor kwaliteitscontrole van (poot)aardappelen en uien maar focust juist op het optimaliseren van de productstroom met een verwerkingscapaciteit tot wel 60 ton per uur.


Toepassingen

Toepassingen

De Bruijckere Agro

"Iedereen was al zo te spreken over de QualityGrader, dat wij hem kochten zonder hem werkend gezien te hebben"

Aardappelen

De Bruijckere Agro

QualityGrader,
Aardenburg
MSP Onions

“We zochten een machine die kluiten en stenen uit een productstroom haalt zonder goede uien eruit te schieten”

Uien

MSP Onions

Divider,
Nieuwdorp
Terpstra Akkerbouw

“De machine blijft
heel de dag scherp,
waardoor je een veel
homogenere partij
krijgt.”

Aardappelen

Terpstra Akkerbouw

QualityGrader,
Marrum
Firma Giesen

“Het is een compacte
machine met weinig
kinderziektes. Je sluit
hem aan en gaat aan
de slag.”

Aardappelen

Firma Giesen

QualityGrader,
Middenmeer
Landbouwbedrijf Scholtens

“De machines zijn gemakkelijk te bedienen.
Na ongeveer 15 minuten
kan iedereen ermee overweg.”

Aardappelen

Landbouwbedrijf Scholtens

QualityGrader,
Luttelgeest